skip to Main Content

Betonbouw met oog voor detail

AW Groep beschikt over betonwerkers die gespecialiseerd zijn in alle kleinschalige en middelgrote betonwerken. Van een simpele fundatie voor een tuinmuur tot verkeersbrug en zelfs volledige parkeerkelders. Wij kunnen alles in eigen beheer uitvoeren en daar profiteert u van:

  • U werkt met één partij samen en houdt alles in één hand
    • zowel in projecten waarin betonbouw een klein onderdeel is
    • als bij grootschalige projecten waarbij de infra bijzaak is
  • U bent verzekerd van kwaliteit op elk punt in de constructie
  • Wij besteden aandacht aan details en dat ziet u terug in het eindresultaat

Bruggen en duikers

Tijdens het bouwrijp maken van ontwikkelingslocaties spelen watergangen regelmatig een belangrijke rol: ze moeten worden gegraven of gehandhaafd. Om de locatie toch bereikbaar te maken, is het noodzakelijk (tijdelijke) bruggen en duikers aan te leggen. AW Groep heeft hiervoor zijn eigen specialisten in huis. Onze mensen kunnen niet alleen het grovere infra- en grondwerk aan, zij letten ook op de details. En juist in die combinatie ligt onze kracht. Van de fundatie tot en met de leuning, wij werken alles op hoog niveau af. U bent daardoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Bergbezinkbassins

AW Groep is van oudsher sterk in rioleringswerk. Bij grootschalige rioolrenovaties is specialistische betonbouw vaak een belangrijk onderdeel. Zoals de plaatsing, montage en aanstortingen van putten of het aanleggen van bergbezinkbassins. Onze deskundige mensen begeleiden uw project zorgvuldig bij elke stap in het proces: van het maken van de bouwput tot het aansluiten op het riool.

Betonbouw Losplaatsweg AW Groep