skip to Main Content

Groenvoorziening

Het aanleggen en onderhouden van schoolpleinen, parken, plantsoenen, begraafplaatsen, vijvers, (bedrijfs)tuinen, recreatiegebieden en groen in woonwijken zijn werkzaamheden waar AW Groen & Natuur goed in is. Deze groenvoorzieningen voeren wij uit voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren.

Elk project begint met het inventariseren van uw wensen. Dat houdt in dat wij graag met u meedenken. Over het ontwerp zelf, maar we bekijken ook altijd of werkzaamheden anders, efficiënter of beter kunnen. Hierdoor creëren we samen het beste resultaat.

Werkzaamheden groenvoorziening

  • Complete (her)inrichting van grote tuinen, parken en groenvoorzieningen
  • Renovaties van beplantingen
  • Onderhouden van diverse soorten groenvoorzieningen
  • Aanleggen en onderhouden van gazons

Certificaten voor groenvoorziening

Wij zijn een Groenkeur hovenier en beschikken over de certificaten Groenkeur BRL Groenvoorziening. Tevens zijn wij aangesloten bij de vakbranche VHG en zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Tenslotte hebben wij Natuurwetgeving kennis op niveau 1,2 en 3.

Van ontwerp tot realisatie

AW Groen & Natuur kan ook de ontwerpfase voor zijn rekening nemen. Samen met verschillende landschapsarchitecten. Hierdoor kunnen wij in detail meedenken over het ontwerp. Wij zijn van ontwerp tot realisatie betrokken bij uw project. Toch houdt ons werk na de aanleg niet op. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over groenvoorziening of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Om een juiste offerte op te stellen willen wij uw project graag bekijken, zodat wij zien wat de omstandigheden zijn. Vul daarom het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.