skip to Main Content

Verschil maken met grondstoffen

Een bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, infrastructuur en groenvoorzieningen heeft altijd te maken met grond en grondstoffen. Dus waarom niet zorgen dat je ook echt alle kennis en kunde op dat gebied zelf in huis hebt? Dat hebben wij gedaan: bij AW Grondstoffen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met grond en afvalstoffen.

AW Grondstoffen is leverancier van primaire en secundaire bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, utiliteits- en woningbouw. Voor grote projecten leveren wij verschillende soorten zand, grond en menggranulaat. Deze materialen kunnen zelf bij één van onze depots worden opgehaald, maar een levering franco werk behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden deze materialen tegen zeer concurrerende tarieven aan. Niet alleen bouwbedrijven behoren tot onze afnemers, wij leveren ook verschillende soorten zand en grond aan stratenmakersbedrijven, groenvoorzieners, hoveniersbedrijven en particulieren.

Deskundig advies

Wilt u advies over grond- of afvalstoffen of wilt u eens sparren met een partner die met u meedenkt over de logistieke verwerking van de grondstromen in uw project? Stop met zoeken en neem contact met ons op.

Ons assortiment

Wij voeren een uitgebreid assortiment. Wij leveren bijvoorbeeld M3c, M3d, M3e en M3f zand met ISA-certificaat waardoor het voldoet aan de eisen die NOC*NSF stelt bij de aanleg van sportvelden en -banen. Daarnaast kunt u bij AW Grondstoffen terecht voor verschillende substraten, speciale zandsoorten en de acceptatie van grond.

Recyclen afvalstoffen

Naast het verhandelen van grondstoffen is de acceptatie van verschillende vrijkomende afvalstoffen ook een van de kernactiviteiten van AW Grondstoffen. Het beheersen van optredende risico’s is essentieel. Het is daarom van belang alle veiligheids- en arboregels te respecteren. Zorgvuldigheid bij het acceptatieproces is van groot belang. Daar besteden wij dan ook veel aandacht aan. Wij zorgen ervoor dat we de juiste voorzorgsmaatregelen in de correcte volgorde nemen. Het spreekt dan ook voor zich dat wij ISO 9001- en VCA-gecertificeerd zijn.

AW Groep wil duurzaam ondernemen en wij vinden het belangrijk zo zuinig mogelijk om te gaan met het milieu. Daarom proberen wij de afvalstoffen en (niet-vormgegeven) bouw- en grondstoffen die wij innemen zoveel mogelijk te recyclen. Op onze locatie in Hillegom en Uithoorn verwerken wij geaccepteerd puin zelf tot menggranulaat.

Snelle verwerking van grond

AW Grondstoffen heeft eigen grondbanken in Hillegom en Uithoorn. Grond, fundatiemateriaal, puin, bouw- en sloopafval worden op verschillende locaties verwerkt, gescheiden, opgebulkt, gekeurd en hergebruikt. Daarnaast accepteren wij bagger op het depot in Uithoorn. Onze grondbanken werken volgens de BRL 9335 protocol 1, 4 en 9 en de BRL 7500 protocol 7511 waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.
Door de combinatie van eigen grondbanken en het baggerdepot kunnen wij snel schakelen. Als u wilt, stroomlijnen wij alle grondstromen voor uw project. Onze snelle en efficiënte werkwijze levert u tijdwinst op.