skip to Main Content

Wegenbouw

AW Groep is een veelzijdig expert in grond- weg- en waterbouw. Dat betekent dat we ook binnen de wegenbouw onze specialiteiten hebben. In de loop der jaren zijn er diverse bijzondere projecten op ons pad gekomen. Mooie projecten met allemaal hun eigen specifieke uitdagingen, waarin we altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor onze klant. Wij denken graag voor de uitvoering van een project mee met het ontwerp, zodat we met elkaar problemen kunnen voorkomen. Van ontwerp tot realisatie en oplevering zijn wij uw partner in de wegenbouw.

Straatwerk

Vanzelfsprekend behoort het uitvoeren van straatwerk ook tot de vaste disciplines van AW Groep.Wij hebben in de afgelopen jaren grote en complexe werken op het gebied van straatwerk tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. AW Groep beschikt over al het materiaal om handmatig en machinaal straatwerk zorgvuldig te realiseren. Of het nu gaat om openbare ruimten, speelplaatsen, opritten of onderhoudswerken in binnenstedelijke gebieden, bij ons geeft u het straatwerk met vertrouwen uit handen.

Machinaal straatwerk

Het machinaal bestraten is niet meer weg te denken. Met onze bestratingsklemmen kunnen wij straatwerk in allerlei verbanden leggen, de bestrating nog sneller realiseren en de beste kwaliteit behalen. Bij de uitvoering van herbestratingswerkzaamheden beginnen wij met het opbreken. Dit gebeurt met behulp van een shovel. Vervolgens worden alle stenen in een pakketeerwagen verzamelt. Hier worden de stenen in het juiste verband op een pallet gestapeld en in een later stadium machinaal herstraat.

 

Asfaltwerk

Voor het uitvoeren van reconstructies waarin asfalt moet worden verwerkt, draait AW Groep haar hand niet om. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en kunde in huis, maar werken ook samen met onderaannemers. Door hen goed aan te sturen en door onze jarenlange ervaring weten wij dergelijke projecten op een goede manier uit te voeren. Van het frezen/opbreken van asfalt en het aanbrengen van asfalt tot het vullen van scheuren.