skip to Main Content

Allround timmerman (fulltime)

Bij AW Groep timmeren wij aan de weg. Door onze groei en voortdurende professionaliseringsstappen zijn wij nu op zoek naar professionele allround timmerlieden. Onze bouwafdeling gaat naar een hoger plan getild worden en daarbij hebben wij jou nodig!

Ben jij…

De ervaren Allround timmerman die zin heeft om te werken bij een organisatie die op een dynamische wijze vooruitstrevend is? Wil jij werken in een functie die door ons brede werkveld heel afwisselend is?

Denk hierbij aan alle typen timmerwerkzaamheden, betonwerken, stelwerk en het verrichten van eenvoudige vlechtwerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen zowel buiten op onze civiele projecten voorkomen alsook in onze timmerwerkplaats of gebouwen.

Functie-eisen

  • Minimaal LBO- of MBO-niveau in technische richting
  • Minimaal vijf tot tien jaar relevante ervaring
  • Ervaring met het zelfstandig meten en uitzetten vanaf de hoofdmaatvoering
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • In bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bereid tot het volgen van opleidingen

Jouw profiel

Je bent stressbestendig, accuraat en een teamplayer. Je werkt niet alleen nauwkeurig, maar levert ook kwalitatief goed werk. Ook zijn passie voor het vak en zorg voor de beschikbaar gestelde gereedschappen voor AW Groep natuurlijke eigenschappen. Deze vragen wij ook van onze medewerkers.

Ons aanbod

Wij bieden een dynamische, afwisselende baan met een marktconform salaris. Je werkt in een team van professionals bij een organisatie waarbinnen de mens en verbinding centraal staan. AW Groep heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en de functie?

Neem dan de stap en solliciteer bij ons door je sollicitatiebrief met cv naar ons te mailen.

Wil je meer informatie dan kun je bellen met J. Butter via 0252 – 41 29 46 of mailen naar TeamMCO@awgroep.nl. Zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.