skip to Main Content

Binnen 100 dagen vakman in de grond-, weg- en waterbouw worden?

AW Groep helpt je om een carrièreswitch te maken!

Maak jij je op dit moment zorgen over je werk en inkomen? Ben je je baan in de coronacrisis kwijtgeraakt? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij AW Groep ligt een unieke kans op je te wachten. Een kans die jou de mogelijkheid geeft jezelf om te scholen tot een echte vakman in de grond-, weg- en waterbouw. Binnen 100 dagen stomen wij je klaar tot vakman en leren wij je alle kneepjes van het vak. Ga jij de uitdaging met ons aan?

De functie vakman in de grond-, weg- en waterbouw is een veelzijdige functie. Onze collega Jan vertelt je er graag meer over. Hij werkt al bijna 20 jaar bij AW Groep. Jan: “Ik ben voorman en vakman in de GWW. Dat betekent dat ik alles doe wat wij buiten maken. Van rioleringen, beschoeiingen en damwanden tot het aansturen van collega’s. Ik vind het leuk dat ik vrijheid heb in het organiseren van het werk en heb in de afgelopen jaren heel veel ervaring opgedaan. Ik heb nog nooit spijt gehad van mijn keuze voor de GWW-sector!”

In 100 dagen een vakman GWW

Zie je dit helemaal zitten? En krijg je veel energie van het werken in de buitenlucht? Wij geven jou de gelegenheid om je om te scholen tot grondwerker. In 100 dagen leiden wij je op in de praktijk en kun je ook de nodige theoretische kennis bij ons opdoen om de werkzaamheden helemaal eigen te maken. Het mooie is dat je na de afronding direct aan de slag kan als vakman bij AW Groep.

Wat doe je als vakman GWW?

Als vakman GWW ben je onder andere bezig met het aanleggen van rioleringen, het plaatsen van beschoeiingen en damwanden en verricht je de voorbereidingen voor het aanbrengen van verhardingen, zoals straatwerk en asfalt. Je ben een belangrijke schakel in het team op de projecten. Daarom werk je veel samen met collega’s. Jan: “Negen jaar maakte in deel uit van een vaste rioolploeg. Onderin de sleuf was ik verantwoordelijk voor het leggen en stellen van de buizen. Na zoveel jaar vond ik het leuk om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Nu pak ik alle mogelijke werkzaamheden binnen het vak op.”

Over AW Groep

Gedreven door passie en liefde voor mensen en infrastructuur bouwt AW Groep aan een leefbare samenleving en een mooiere wereld met tevreden mensen. Met elkaar willen wij op een eerlijke en transparante manier naar het mooiste resultaat toe werken. Voor onze missie zijn onze drie kernwaarden Aandacht, Ambitie en Anders de krachtige samenvatting van wat wij belangrijk vinden. Met deze drie A’s op de voorgrond zetten wij ons in om elke dag een beetje beter te worden op onze weg in onze wereld.

SDG doel 8: eerlijk werk en economische groei

Onze kernwaarden sluiten aan op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, waar wij ons aan hebben geconformeerd. Wij maken ons sterk door een bijdrage te leveren aan deze doelen. Een van de doelen is doel 8: Eerlijk werk en economische groei. Een doel dat zich richt op goed werk voor iedereen. Ook voor jou!

Meld je aan & doe mee!

Wil jij ook binnen 100 dagen vakman in de GWW worden? Leuk! Meld je aan bij Team MCO door een e-mail te sturen naar TeamMCO@awgroep.nl. Wij laten daarna snel van ons horen om de mogelijkheden te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.