skip to Main Content

Bouw Ringoevers deelplan 3 officieel gestart en gevierd

Afgelopen woensdagmiddag 13 december 2017 werd de start van deelplan 3 van het nieuwbouwproject Ringoevers in Hillegom feestelijk gevierd. De opkomst was enorm. Nagenoeg alle kopers en projectbetrokkenen waren aanwezig op dit gezellige evenement. Met dit feestelijke moment is het heiwerk van de 77 woningen gestart. Wethouder Verheijen van Ruimtelijke Ordening gaf samen met Jack Groen (directeur Bouw HBB Groep, namens BuildingTwenty4) en koper mevrouw A. Kuloglu in het bijzijn van de projectbetrokkenen en de kopers het officiële startschot. Na het officiële gedeelte konden de kopers onder het genot van warme erwtensoep kennismaken met hun toekomstige buren.

Enorme opkomst en het enthousiasme

Jack Groen (Directeur Bouw HBB Groep, namens BuildingTwenty4) benadrukte bij de opening de enorme opkomst en het enthousiasme. “Wij realiseren dit project samen met onze partners De Geus Bouw en K. Dekker Bouw & Infra, een fantastische samenwerking met prachtige resultaten. Als wij samen door Deelplan 1 lopen zijn wij als bouwteam uitermate trots. Blije bewoners, een mooie wijk, kwaliteitswoningen met mooie details, kortom echt iets om samen trots op te zijn!”

Trots op de kwaliteit van de nieuwe wijk

Wethouder Verheijen is ook trots op de kwaliteit van de nieuwe wijk en sprak zijn complimenten uit richting het bouwteam. Een nieuwe wijk voor Hillegom. De kopers komen niet alleen uit Hillegom, vele andere dorpen en steden zijn in Ringoevers vertegenwoordigd, Amsterdam, Haarlem, de omliggende dorpen. Wethouder Verheijen kondigde de koopster in Deelplan 3, mevrouw Kuloglu, aan. Het was aan haar de eer om de eerste officiële heipaal te slaan. Na afronding van de speeches klom zij in de heistelling en op het startsein van de wethouder startte zij het slaan van de heipaal. Onder luid gejuich van de aanwezigen werd de paal de grond in geslagen.

Gezamelijke ambities

Voor project Ringoevers realiseert AW Grond, Weg & Water het woonrijp maken. Project Ringoevers is een mooi project in de regio, waarin verschillende disciplines een belangrijke rol spelen. Door de mensen op de werkvloer hierbij te betrekken, kunnen wij deze disciplines realiseren. De ambitie van de klant is de woningen zonder onvertogen woord op te leveren aan de nieuwe bewoners. Hier kunnen wij aan voldoen, door in een juist samenwerkingsverband te werken.  

Eerste opleveringen

Inmiddels zijn alle woningen opgeleverd in Deelplan 1 en is gestart met de eerste opleveringen in Deelplan 2. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopbereiding van Deelplan 4. Het vierde deelplan bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en appartementen.