skip to Main Content

KUNNEN WIJ OP JE REKENEN?

CALCULATOR, wij willen graag Aandacht voor je Ambitie om wat Anders te willen gaan doen.

Ben jij de creatieve rekenspecialist die ons team Bedrijfsbureau gaat versterken? En ben je daarnaast een enthousiaste teamplayer met passie voor de vele aspecten in de infrastructuur? Dan ben je bij AW Groep op de juiste plek.

Jouw profiel

Als  (HOOFD) CALCULATOR ben jij de spil tussen de afdelingen ontwerp, EMVI, het bouwteam en realisatieteam van AW Groep. Het doel van de functie is om met elkaar te zorgen voor een degelijke en goed doordachte calculatie, die zorgt voor een winnende inschrijving voor allerlei type projecten en contractvormen. Wij schrijven in op projecten op basis van RAW, EMVI, maar ook D&C opgaven op basis van de UAV-GC of in BOUWTEAM.

Ben je een calculator die affiniteit heeft met RAW-bestekken? Of ben je juist een calculator die ook wil ontwerpen en/of mee wil denken in het ontwikkelingstraject? Alle functies en combinaties op het Bedrijfsbureau en ons kenniscentrum zijn mogelijk bij ons!

Functie-eisen

  • Een echte teamplayer, je werkt in het team Bedrijfsbureau van circa 12fte
  • Ambitie voor kwaliteit, creativiteit en innovatie
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Zelfstandige, enthousiaste, oplossingsgerichte en communicatieve vaardigheden
  • MBO/HBO niveau
  • Kennis van de Civiele Techniek en UAV-contracten

Projecten en activiteiten AW Groep

AW Groep heeft al vele projecten met tal van aspecten in de infrastructuur gerealiseerd, voor voorbeelden kun je een kijkje nemen bij onze projecten en activiteiten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris. Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar Aandacht, Ambitie en Anders centraal staan. AW Groep heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Kom dan werken bij AW Groep! Bij vragen of voor meer informatie kun je bellen en/of appen met Ron de Haas, Teamleider Bedrijfsbureau, 0252-412946 / 06-11941254 of mailen naar rdehaas@awgroep.nl.

Mocht interesse zijn gewekt, dan zijn wij benieuwd wanneer wij je mogen uitnodigen voor een gesprek. Mail ons je motivatiebrief of stuur een berichtje via ons contactformulier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.