skip to Main Content

Gemeente Hillegom op bezoek bij AW Groep

Tijdens de renovatie van de Hoftuin kwam de burgemeester van Hillegom regelmatig even in de bouwkeet om een kopje koffie te drinken met onze uitvoerder. Hij was nauw betrokken bij het project en toonde oprechte belangstelling. Voor de werkzaamheden, maar ook voor onze mensen die deze bijzondere klus moesten klaren. Inmiddels is de Hoftuin officieel geopend. De burgemeester noemde het resultaat ‘een pareltje’ en ook de Hillegommers zijn blij met hun nieuwe park. De gemeente Hillegom wilde vervolgens graag meer weten over AW Groep.

Op vrijdag 24 juni arriveerden de burgemeester, de wethouders en raadsleden op de fiets bij AW Grondstoffen, onze vestiging in Hillegom. Hier wachtte het leiderschapsteam (LT) van AW Groep hen op met koffie en een gebakje. Daarna vertelde Ad Wijnhout dat hij het bedrijf in 1985 in zijn eentje is gestart en dat we in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een allround aannemersbedrijf dat werkt met aandacht, ambitie én anders.

Werken met aandacht

Wat we daarmee bedoelen, kun je het best laten zien aan de hand van een praktijkvoorbeeld en dus brachten we ook een kort bezoek aan Keukenhof. Bart Siemerink, directeur Keukenhof, vertelde over het hoofdgebouw dat op dit moment wordt gebouwd en het nieuwe parkeerterrein dat AW Groep begin van dit jaar heeft aangelegd. Keukenhof zoekt een aannemer waarmee je kunt sparren en heeft dat bij ons gevonden. “Kwaliteit maak je samen”, licht Ad Wijnhout toe. “Wij willen de ambities en projecten van onze klanten verwezenlijken. Dat doen we door goed te luisteren naar de wensen van de klant, mee te denken en op zoek te gaan naar de beste oplossingen.”

Kijkje in onze keuken

Het bezoek werd afgesloten in Lisse met een rondleiding in de werkplaats waar we ons eigen materieel onderhouden. Daarna verzorgde het jong LT van AW Groep een hapje en drankje in ons hoofdkantoor; een pand met een duurzaam karakter en industriële look and feel. Ad Wijnhout kijkt tevreden terug op een geslaagde middag. “Het komt niet zo vaak voor dat je zulke bijzondere gasten hebt. Ze waren ook echt geïnteresseerd in ons bedrijf. Zo ontstonden tijdens het fietsen leuke gesprekken over bijvoorbeeld social return, het werken in teams en onze maatschappelijke betrokkenheid. We vonden het erg leuk dat we B&W en de raadsleden een kijkje in onze keuken mochten geven.”