skip to Main Content

GEZOCHT: Creatieve rekenspecialist met GROENE vingers!

Ben jij het rekenwonder met groene vingers dat zich thuis voelt in een bedrijf dat net even Anders is? Kunnen wij op jou rekenen? LEES DAN SNEL VERDER!

Wie ben jij?

Ben jij een enthousiaste teamplayer en heb je passie voor de vele aspecten in de groenvoorziening? Dan ben je bij het kenniscentrum van de AW Groep op de juiste plek!

Als calculator ben jij de schakel tussen de afdelingen Ontwerp, EMVI, Bouwteam en het realisatieteam van AW Groep. Dit maakt dat jij naast jouw vaardigheden als calculator ook kennis hebt van andere takken van de sport, als duurzaam en verantwoord GROEN werken, op een manier die aansluit bij de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Wat bieden wij jou?

Bij AW Groep kom je te werken in een gemotiveerd en gezellig team dat bestaat uit een mix van talent en passie van alle leeftijden. Binnen een gerenommeerde Organisatie waar Aandacht ■ Ambitie ■ Anders centraal staan en krijg je volop de kans je te ontwikkelen binnen jouw functie als calculator en daar buiten.

Ben je een calculator die affiniteit heeft met bestekken? Ben je een calculator die mee wilt denken met de klant? Of wil jij juist bijdragen aan het ontwerp en het ontwikkelingstraject? GEEN combinatie is ons (te)gek!

Daarnaast bieden wij natuurlijk een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij beschikt over:

  • Een relevant MBO/HBO diploma of een vergelijkbaar denk -en werkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Een aanpakkers mentaliteit
  • Ambitie voor kwaliteit, creativiteit en innovatie

Benieuwd naar Projecten en activiteiten van  AW Groep?

AW Groep heeft al vele projecten met tal van aspecten gerealiseerd. Bekijk hier een aantal voorbeelden: “Groenvoorziening | AW Groep”.

Interesse?

Twijfel dan niet! En kom werken bij AW Groep, het bedrijf dat Aandacht Heeft van jouw Ambitie om dingen Anders te willen doen! Wij zijn zeer benieuwd naar wanneer wij u mogen uitnodigen voor een gesprek.

Als je nog vragen hebt over de functie kun je bellen met Jarno Butter via 0252 – 41 29 46 of mailen naar jbutter@awgroep.nl. Zolang de vacature op onze website staat kun je reageren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.