skip to Main Content

Hoi trailer chauffeur, laat onze wegen elkaar kruisen en rijd die droombaan tegemoet!

AW Groep heeft je namelijk dringend nodig! Ben jij die ervaren en enthousiaste chauffeur die zich helemaal thuis voelt op de weg en goed uit de voeten kan met een trailer? Sla dan de juiste weg in en solliciteer!

Jouw profiel

Wij zoeken voor AW Groep een gemotiveerde en vakkundige chauffeur die niets liever doet dan rijden en werken met een trailer. Je houdt ervan om zelfstandig te werken. Zelf werk zien en aanpakken is jou op het lijf geschreven!

Werkzaamheden

  • Vervoeren, laden en lossen van zand, grond, korrel, teelaarde, grof puin, etc. binnen de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

Functie-eisen

  • Enige jaren ervaring op een trailer.
  • In bezit van rijbewijs CE.
  • In bezit van Code 95 en chauffeurspas.
  • Deelnemen aan verplichte nascholing Code 95.
  • In bezit van geldig diploma VCA, basis, c.q. binnen 3 maanden na indiensttreding te behalen.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar Aandacht, Ambitie en Anders centraal staan. Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris. AW Groep heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Interesse?

Twijfel dan niet! Mail ons je CV en motivatiebrief naar TeamMCO@awgroep.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Jarno Butter via 0252 – 41 29 46.

Zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.