skip to Main Content

HRM-student STOP met zoeken naar een stageplek, want AW Groep heeft jou op het oog!

Ben jij die gemotiveerde, talentvolle HRM-student die bij een mooi bedrijf zijn/haar stage wil lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw profiel

Je bent een HRM-student die zich alle facetten van het vak eigen wil maken door gewoon te doen, te ervaren, te leren en vooral te vragen. Je hebt verfrissende ideeën en kunt creatief meedenken over personele vraagstukken. Onze kernwaarden: Aandacht, Ambitie, Anders, zijn jou op het lijf geschreven.

Werkzaamheden

Je draait volledig mee op de HRM-afdeling waar alle HRM-onderwerpen aan bod komen, zoals werving & selectie, contractvorming en arbeidsvoorwaarden, verzuim, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden en sociaal beleid, scholing en ontwikkeling, functionering en beloning.

Ons aanbod

Wij bieden je een interessante, afwisselende stage met een stagevergoeding binnen een gerenommeerde organisatie en waar de kernwaarden Aandacht, Ambitie, Anders op elke medewerker van toepassing zijn. Afstand te groot? Voor huisvesting tijdens de stageperiode kan gezorgd worden.

Interesse?

Hebben we je aandacht getrokken? Schroom dan niet en neem snel contact op met Ingrid Doeswijk, HR-adviseur, per mail: idoeswijk@awgroep.nl of per telefoon: 0252 – 41 29 46.

WE ZIEN NAAR JE UIT!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.