skip to Main Content

Meewerken aan een betere samenleving

Naast aandacht voor mens en milieu, heeft AW Groep oog voor de maatschappij. Wij dragen graag ons steentje bij. Ons bedrijf biedt werkgelegenheid aan zo’n 100 mensen en is financieel gezond. Zelfs in deze economische moeilijke jaren hebben wij de groei weten vast te houden. Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom is AW Groep betrokken in diverse duurzame samenwerkingsverbanden, sponsoren wij goede doelen en jonge atleten en ondersteunen wij lokale initiatieven.

Duurzame samenwerking

AW Groep neemt deel aan verschillende samenwerkingsverbanden die gericht zijn op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen bereiken we immers meer. Daarom zijn wij actief betrokken bij onder meer de volgende initiatieven:

Sponsoring

Daarnaast vinden we initiatieven die een bijdrage leveren aan een betere samenleving belangrijk. We sponsoren er enkele van, zoals het René Kids Centre, dat kansarme kinderen in Namibië onderwijs en hoop op een goede toekomst biedt. Maar ook ondersteunen wij mensen bij het beoefenen van hun sport. Sport is van belang voor gezondheid en welzijn. Vaak lukt het de topsporters nog wel om een sponsor te vinden. Maar juist de mensen die de top nog moeten bereiken, zoals de jeugd, hebben het moeilijker. Daarom kiezen wij ervoor ons daarop te richten. Zo ondersteunen wij het SwABo Cycling Team. Deze wielerploeg neemt elk jaar een aantal nieuwe renners in het team op om ze kennis te laten maken met het hoogste amateurniveau. Door een goede samenwerking tussen de vaste kern en de nieuwkomers proberen ze renners klaar te stomen voor een hoger niveau.

Tot slot ondersteunen we ook lokale initiatieven. Op die manier willen we bijdragen aan de sociale samenhang en leefbaarheid van onze directe omgeving.