skip to Main Content

AW Groen & Natuur

AW Groen & Natuur is een allround groenbedrijf met Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Gemeenten, rijksoverheid, bedrijven, instellingen en particulieren maken graag gebruik van onze expertise om de wereld te vergroenen. Van boomverzorging en groene daken tot natuurwerk en groenvoorziening; voor een groene duurzame leefomgeving bent u bij AW Groen & Natuur aan het juiste adres.

Groen vakmanschap

Voor onze opdrachtgevers leggen wij onder andere parken, plantsoenen, begraafplaatsen, vijvers, bedrijfstuinen, recreatiegebieden, ecologische zones en groen in woonwijken aan. Daarnaast verzorgen wij het snoeien van bomen, het vellen/rooien van bomen en realiseren wij groeiplaatsverbetering. Dat allemaal met ons deskundige team dat bestaat uit professionele treeworkers, treetechnician, hoveniers en groenprofessionals.

Advies, aanleg en onderhoud

Wilt u advies in de ontwikkelingsfase van een opdracht? Gaat het u vooral om de uiteindelijke aanleg van een project? Of bent u op zoek naar een partij voor het onderhoud? Bij AW Groen & Natuur bent u verzekerd van groene kwaliteit. Wij denken graag mee en zijn van het begin tot het einde bij het project betrokken. Voor elke groene uitdaging komen we met elkaar tot een oplossing.

Certificaten

Wij zijn een Groenkeur gecertificeerd en beschikken over de certificaten Groenkeur BRL Boomverzorging en Groenvoorziening. Meerdere medewerkers zijn opgeleid als ETW-er. Tevens zijn wij aangesloten bij de vakbranche VHG en zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Tenslotte hebben wij Natuurwetgeving kennis op niveau 1,2 en 3.

Respect voor mens en milieu

Wie met groen werkt, moet respect hebben voor mens en milieu. Dit aspect verliezen we nooit uit het oog bij onze werkzaamheden. Wij kiezen voor duurzame materialen en gaan bewust om met afvalstromen. Onze auto’s rijden op groengas en wij streven naar een zo laag mogelijk energieverbruik bij al onze werkzaamheden.

Calamiteitendienst

AW Groen & Natuur staat dag en nacht voor u klaar. Heeft u snel actie nodig bij een boom die dreigt om te vallen of is omgevallen? Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag bereikbaar op 06 – 46 51 92 25. Wij vragen u de calamiteitendienst enkel te gebruiken bij noodgevallen die dusdanig ernstig zijn en niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Om een juiste offerte op te stellen willen wij uw project graag bekijken, zodat wij zien wat de omstandigheden zijn. Vul daarom het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.