skip to Main Content

AW Grondstoffen

U kunt bij AW Grondstoffen terecht voor alles wat met grondstoffen te maken heeft. Wij leveren primaire en secundaire grondstoffen, veelal uit voorraad. Ons assortiment bestaat onder meer uit zandsoorten met ISO-normering voor het aanleggen van sportvelden, vloerenzand, betonzand en metselzand voor de woningbouw, drainzand, zand voor ophoging en zand voor zandbed. En of u nu producten bij ons uit voorraad bestelt, wij ze speciaal voor u samenstellen of wij voor u op zoek gaan in de markt, ze voldoen altijd aan de RAW-eisen en de in de Groenkeur KBB 2013 gestelde eisen.

Grondbank

AW Grondstoffen heeft een eigen grondbank die het afgraven, hergebruiken, opslaan, vervoeren en storten van grond regelt. Daartoe beheren wij verschillende locaties, waaronder het baggerdepot in Uithoorn. Onze grondbank werkt volgens de BRL 9335 protocol 1, 4 en 9 en de BRL 7500 protocol 7511 waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

Weegbrug

Onze locatie in Hillegom beschikt over een weegbrug. Dat betekent dat u daar dus heel makkelijk uw vrachtwagens met een partij grond, afvalstoffen of andere materialen laat wegen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid grond- of afvalstoffen aan te bieden en een retourvracht mee te nemen.

Zeefwerk

AW Grondstoffen beschikt over een hypermoderne mobiele trommelzeef en zeefbak en kan daardoor zeefwerk op maat leveren. Wij zeven verschillende materialen, van houtsnippers, tot grond met bodemvreemd materiaal erin, granulaten, grind, steenslag en zelfs klei. Wij gebruiken de bak ook voor het mengen van materialen zoals zand met compost en grond met veen. Daarnaast is onze zeefbak zeer geschikt voor het homogeniseren van partijen grond of het beluchten van dichtgeslagen bodem.

In het zeefproces is de combinatie mens en machine doorslaggevend. AW Grondstoffen beschikt over pure zeefspecialisten die het zeefwerk snel, efficiënt en nauwkeurig verrichten. U bent daardoor verzekerd van een eindproduct met kwaliteit. Op onze eigen projecten speelt maatwerk een rol. Zo bekijken wij altijd of we grond opnieuw kunnen toepassen door het uit te zeven. Elk zeefprobleem is voor ons een uitdaging. Ook dat van u!

Acceptatie afvalstoffen

Wij nemen verschillende vrijkomende afvalstromen in en verzorgen het scheiden, verwerken, opbulken, keuren en hergebruik van materialen als grond, fundatiemateriaal, puin, bouw- en sloopafval. Omdat AW Grondstoffen over eigen transportmiddelen beschikt, kunnen wij alle materialen voor bedrijven en particulieren op locatie leveren.

Vakkundig advies

Bent u op zoek naar een specifieke grondstof of heeft u een speciaal mengsel nodig? Neem dan contact met ons op. Onze mensen kennen de markt door en door en weten precies waar ze moeten zoeken. Ze hebben verstand van zaken en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk over grondstoffen. Ook wanneer u een project heeft waarin de aan- en afvoer van grondstoffen complex is en u voor een behoorlijke uitdaging staat, kunt u bij ons terecht voor een deskundige oplossing.

Naast vakkundig advies, biedt AW Grondstoffen u een breed productassortiment en ruime openingstijden. Op werkdagen staan wij van 6.30 uur tot 17.00 uur voor u klaar. Bovendien bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid: wij beschikken over het ISO- en VCA-certificaat. AW Grondstoffen biedt een compleet programma voor zowel aannemer en hovenier als particulieren.

AW Grondstoffen is uw partner voor

  • een uitgebreid assortiment aan zand, grond en straatmateriaal
  • tijdelijke opslag van grond
  • wegen van vrachtwagens
  • transport van grond met de vereiste wettelijke papieren
  • advies over hergebruik van grond
  • acceptatie van afvalstoffen
  • advies over de toepassingsmogelijkheden van licht verontreinigde grond