skip to Main Content

AW Mense Groen heeft ruim 45 jaar ervaring in de wereld van boomverzorging. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen én boomverzorging. Dat doen wij voor gemeenten, de rijksoverheid, bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren zetten wij graag onze kennis in. Wij zijn voor echt iedereen bereikbaar.

Voor onze opdrachtgevers leggen wij sportvelden, parken, plantsoenen, begraafplaatsen, vijvers, bedrijfstuinen, recreatiegebieden, ecologische zones en groen in woonwijken aan. Daarnaast verzorgen wij het snoeien van bomen, het vellen/rooien van bomen en realiseren wij groeiplaatsverbetering. Dat allemaal met ons deskundige team dat onder andere bestaat uit professionele treeworkers, treetechnician, hoveniers en groenmedewerkers.

Aandacht voor onze activiteiten

Dat zijn de activiteiten waar wij goed in zijn en die wij van begin tot eind voor u uitvoeren. Bent u op zoek naar advies in de ontwikkelingsfase van een opdracht, gaat het u vooral om de uiteindelijke aanleg of wilt u een partij voor het onderhoud? Bij AW Mense Groen bent u verzekerd van groene kwaliteit. Wij zijn een Groenkeur hovenier en beschikken over de certificaten Groenkeur BRL Groenvoorzieningen 2016 en Boomverzorging 2016. Daarnaast hebben wij een gecertificeerd controleur handboek bomen bij AW Mense Groen en hebben wij Flora en Fauna kennis op niveau 1,2 en 3.

Aanleggen sportvelden

Voor specialistisch werk als het aanleggen van sportvelden gelden strenge ISA-normen. AW Mense Groen heeft de middelen en expertise in huis om hieraan te voldoen.

Boomverzorging

Elke boom is anders. En elke omgeving vraagt om andere aandacht. Daarom denken wij met het aanplanten mee over het soort boom dat wordt gepland en geven wij altijd passend advies.

Ontwerp

Wilt u dat wij meedenken met het tuinontwerp? Of het ontwerp voor een schoolplein om het te voorzien van voldoende groen? Laat het ons weten! Wij hebben ontwerpers in huis die uw wensen en behoeften vertalen naar een groen ontwerp.

Onderhoud en beheer

AW Mense Groen is sterk op het gebied van onderhoud en beheer. Wij kunen alles doen wat er bij een aanleg of het onderhoud van een tuin komt kijken. Alle groenvoorzieningen die we aanleggen of bomen die wij planten, kunnen wij voor u onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maaien van gazons en bermen, het kappen en snoeien van bomen, het onderhouden van bermen en sloten en het verwerken van de vrijkomende materialen. En moeten wij op hoogte werken omdat er bijvoorbeeld een boom weggehaald moet worden? Geen probleem! Wij kunnen op grote hoogte werken en moeilijk bereikbare plekken bereiken met het materieel dat wij in huis hebben.

Ook verricht AW Mense Groen specialistische werkzaamheden als:

  • het ecologisch beheer van terreinen
  • de aanplant en onderhoud van rietkragen
  • onderhouden van ecologische zones, natuurvriendelijke oevers en gehele natuurterreinen
  • het onderhoud van sportvelden

Respect voor mens en milieu

Wie met groen werkt, moet respect hebben voor mens en milieu. Dat verliezen we nooit uit het oog bij onze werkzaamheden. Wij kiezen voor duurzame materialen en gaan we bewust om met afvalstromen. Onze auto’s rijden op groengas en wij streven naar een zo laag mogelijk energieverbruik bij al onze werkzaamheden.

Heeft u vragen of interesse in een offerte?

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Om een juiste offerte te maken willen wij graag elke boom of elk project bekijken, zodat wij kunnen zien wat de omstandigheden zijn. Vul daarom het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.