skip to Main Content

7 redenen om te kiezen voor AW Groep

Wat maakt werken met AW Groep anders en de moeite waard? Waarom zou u uw project door ons laten uitvoeren? Wij hebben 7 redenen op een rij gezet:

1. U krijgt onze volledige aandacht

AW Groep wil uw ambities en projecten verwezenlijken. Daarom krijgt elke klant onze volledige aandacht. Dat betekent dat onze mensen naar uw wensen luisteren, met u meedenken en op zoek gaan naar de beste oplossingen voor u.

2. Onze mensen zijn vakkundig, betrokken en ambitieus

De mensen binnen ons bedrijf zijn betrokken en verstaan hun vak. Zij gaan iedere dag gemotiveerd aan de slag met als doel mooie projecten te realiseren. Een goede klik met de opdrachtgever vinden we belangrijk en daarom bekijken we nauwkeurig welke mensen we op een bepaald project plaatsen.

3. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit

Door samen te werken en de inzet van goede, professionele mensen en het juiste materieel leveren we hoogwaardige kwaliteit. Wij streven er altijd naar werk af te leveren dat minimaal een 8 scoort. Naar onze maatstaven, maar zeker ook naar uw maatstaven.

4. Samenwerken is onze sleutel tot succes

Kwaliteit maak je samen. Om van een project een succes te maken, is samenwerking essentieel. Daarom werkt AW Groep zoveel mogelijk samen: met u als opdrachtgever, maar ook met onze leveranciers en externe professionals.

5. Wij denken in mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring durven wij ook voor een andere aanpak te kiezen. Wij kunnen out-of-the-box denken en komen zo tot creatieve ideeën. ‘Dat kan niet’ staat namelijk niet in het woordenboek van AW Groep. Wij denken liever in mogelijkheden. We informeren, overleggen en zoeken de samenwerking op, net zo lang tot we een passende oplossing voor u hebben.

6. AW Groep kan elk project van A tot Z verzorgen

We zijn een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Uw project is bij ons in goede handen: vanaf ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud. Ook als het om niet-alledaagse projecten gaat. Wij denken met u mee, doen net dat beetje extra en zorgen dat u er geen omkijken naar heeft.

7. Wij werken duurzaam

Het in stand houden en herstellen van het ecosysteem staat bij ons hoog in het vaandel. Materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt en ook houden wij onze afvalstroom en energiegebruik nauwlettend in de gaten.