skip to Main Content

Papier Hier!

Dat hebben we Holle Bolle Gijs allemaal horen roepen in de Efteling tijdens onze AW Familiedag. Een geslaagde dag die wij samen met collega’s het afgelopen jaar hebben beleefd. Al 60 jaar verzamelt Holle Bolle Gijs papier om vervuiling van ons milieu tegen te gaan. Als AW Groep willen wij nu zelfs een stapje verder gaan om de aankomende 60 jaar samen in een steeds schonere wereld te kunnen leven. In plaats van het vuil in te zamelen, willen wij ons inzetten om het bij de bron aan te pakken en zo minder afval te laten ontstaan.

Hoera, Holle Bolle Gijs 60 jaar!

Vandaag 29 maart 2019, precies op de 60e verjaardag van Holle Bolle Gijs, willen we starten met onze uitdaging om ons papierverbruik te verminderen. Met als doel eind 2020 een zo goed als papierloze organisatie te hebben, zodat Holle Bolle Gijs het ook wat minder druk krijgt richting zijn pensioen.

Ons papierverbruik

Na metingen zijn wij tot het inzicht gekomen hoeveel A4-tjes papier wij per maand verbruiken. Wanneer wij met elkaar ons best doen en ons bewust zijn van elke afdruk die we willen maken, geloven wij dat we elke maand voor een vermindering van het verbruik kunnen zorgen. Als doel voor dit jaar willen wij het verbruik voor meer dan de helft verminderen!

Samen beleven we de wondere wereld van bomen!