skip to Main Content

Herinrichting speelplaats Fransiscusschool IJmuiden

Herinrichting speelplaats Fransiscusschool IJmuiden

Voor de Fransiscusschool in IJmuiden heeft AW Mense Groen de speelplaats opnieuw ingericht. Wij begonnen met de creatie van het ontwerp om vervolgens de realisatie zorgvuldig uit te voeren. Met deze nieuwe inrichting kunnen alle schoolkinderen de komende jaren weer veilig met elkaar buitenspelen.

Van ontwerp tot realisatie

AW Mense Groen heeft het ontwerp voor het schoolplein gemaakt, continue afstemming gehad met de schoolleiding en vervolgens de inrichting in twee fases gerealiseerd waarbij de veiligheid van de leerlingen centraal stond.

Avontuurlijk en natuurlijk spelen

Met de herinrichting van de speelplaats is een relatief simpel speelplein omgevormd tot een speelplein vol avontuur en natuur met het thema ‘groene duinen’. Het tegelplein is doorbroken met enkele speeleilanden en er zijn speelobjecten aangebracht met behulp van wilgentenen, boomstammen en andere natuurlijke materialen. De kinderen kunnen weer volop buitenspelen!

Herinrichting speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting Speelplein
Herinrichting SpeelpleinHerinrichting SpeelpleinHerinrichting SpeelpleinHerinrichting SpeelpleinHerinrichting Speelplein