skip to Main Content

Woonrijp maken Agora en GTC Aalsmeer

Woonrijp maken Agora en GTC, Royal Flora Holland Aalsmeer

De werkzaamheden die voor het woonrijp maken van Agora en GTC, Royal Flora Holland Aalsmeer, bestaan grotendeels uit watercompensatie. Dit wordt gedaan door middel van het verbreden van sloten en het verwijderen van landtong.

Zorgvuldig uitvoeren van werkzaamheden

  • Aanbrengen van beschoeiing
  • Verwijderen van asfalt en betonplaten baan
  • Aanbrengen van dubbele riolering en kabel en leiding trace’s
  • Aanbrengen van asfalt en belijning

Bijzonderheden van het project

Dit project vindt plaats op het veiling terrein in Aalsmeer. Dit is een kolossaal terrein waar diverse werkzaamheden tegelijkertijd plaatsvinden. De uitdaging is ervoor zorgen dat iedereen kan werken aan hun eigen project zonder dat men elkaar stoort in het werkproces.

Er rijden continu diverse soorten voertuigen over het terrein, dus het is van belang dat de communicatie met de werknemers en chauffeurs van Royal Flora Holland goed verloopt. Daarnaast worden er naast onze werkzaamheden op het terrein ook gebouwd aan twee grote hallen. Dit vergt tevens goede samenwerking met de bouwende partij en de opdrachtgever.

Het veiling terrein in Aalsmeer bestaat voor een groot gedeelte uit een met water en klei verzadigde gronddepot. AW Vessies Infra zal ongeveer 12.500 mvan deze grond uitspreiden met een dikte van 15 centimeter.

Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW Groep
Aalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW GroepAalsmeer AW Groep