skip to Main Content

Woonrijp maken Groenhof Amstelveen

Woonrijp maken Groenhof Amstelveen

Het wijkwinkelcentrum Groenhof in Amstelveen verdient een opknapbeurt en impuls. Hier zijn de afgelopen maanden plannen voor ontwikkeld, die nu in uitvoering zijn. Het winkelcentrum wordt vernieuwd en aan de zijde van de optiek en de Jumbo uitgebreid. AW Vessies Infra heeft het bouwrijp maken van het project gerealiseerd. Opdrachtgever gemeente Amstelveen was zo tevreden met onze medewerkers, de flexibiliteit en de kwaliteit van het werk, dat AW Rijneveld Infra nu het werkgebied woonrijp mag maken. Een groter compliment kunnen wij als AW Groep niet krijgen!

Naast de uitvoering kijkt AW Rijneveld Infra tijdens het woonrijp maken van de locatie, mee naar de uitdagingen en denkt mee over eventuele oplossingen.

Bestratingswerkzaamheden

Vanwege oplevering van de bouw realiseert AW Rijneveld Infra het werk in drie fases. Hieronder vindt u een greep van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

  • Rooien tijdelijke en bestaande bestrating
  • Aansluiten van de kolken
  • Aanbrengen van bestrating
  • Plaatsen van straatmeubilair en kunstwerken
  • Aanbrengen van groenvoorziening

Hergebruik materialen

Wat mooi is aan het project, is dat bijna alle materialen die gebruikt worden voor het straatwerk, materialen zijn die tijdens het bouwrijp maken van het project zijn gerooid door AW Vessies Infra. Het grootste gedeelte van de materialen wordt hiermee op een duurzame manier hergebruikt.

Groenhof Amstelveen AW Rijneveld Infra
Groenhof Amstelveen AW Rijneveld Infra
Groenhof Amstelveen AW Rijneveld Infra
Groenhof Amstelveen AW Rijneveld InfraGroenhof Amstelveen AW Rijneveld InfraGroenhof Amstelveen AW Rijneveld Infra