Project: Woonrijp maken Groenhof Amstelveen

Project:

Woonrijp maken Groenhof Amstelveen

Het wijkwinkelcentrum Groenhof in Amstelveen verdient een opknapbeurt en impuls. Het winkelcentrum is vernieuwd en aan de zijde van de optiek en de Jumbo uitgebreid.

Het wijkwinkelcentrum Groenhof in Amstelveen verdient een opknapbeurt en impuls. Het winkelcentrum is vernieuwd en aan de zijde van de optiek en de Jumbo uitgebreid. AW Infrabouw heeft het bouwrijp maken van het project gerealiseerd. Opdrachtgever gemeente Amstelveen was zo tevreden met onze medewerkers, de flexibiliteit en de kwaliteit van het werk, dat AW Onderhoud nu het werkgebied woonrijp mag maken. Een groter compliment kunnen wij als AW Groep niet krijgen!

Naast de uitvoering kijkt AW Onderhoud tijdens het woonrijp maken van de locatie, mee naar de uitdagingen en denkt mee over eventuele oplossingen.

Bestratingswerkzaamheden

Vanwege oplevering van de bouw realiseert AW Onderhoud het werk in drie fases. Hieronder vindt u een greep van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

  • Rooien tijdelijke en bestaande bestrating
  • Aansluiten van de kolken
  • Aanbrengen van bestrating
  • Plaatsen van straatmeubilair en kunstwerken
  • Aanbrengen van groenvoorziening

Hergebruik materialen

Wat mooi is aan het project, is dat bijna alle materialen die gebruikt worden voor het straatwerk, materialen zijn die tijdens het bouwrijp maken van het project zijn gerooid door AW Infrabouw. Het grootste gedeelte van de materialen wordt hiermee op een duurzame manier hergebruikt.

Opdrachtgever
Gemeente Amstelveen