AW Groep neemt Verheij Infra over

AW Groep neemt Verheij Infra over: een toekomstgerichte stap voor beide bedrijven

AW Groep en Verheij Infra hebben op 26 april met terugwerkende kracht tot 1 januari 2022 een overnameovereenkomst gesloten. Als zelfstandige divisie zal het bedrijf uit Sliedrecht onderdeel gaan uitmaken van AW Groep uit Lisse.
De samenkomst van beide bedrijven beantwoordt voor Verheij Infra de behoefte aan het moderniseren en toekomstbestendig maken van het bedrijf. Voor AW Groep is het een gezonde uitbreidingsstap van haar werkgebied. Ook biedt het kansen om te kunnen blijven investeren in de ontwikkeling van een stevige organisatie om de nieuwe tijd mee in te gaan. Zo kan AW groep van duurzame betekenis zijn op de weg naar een mooiere wereld. Voor beide bedrijven is het een samenkomst op het juiste moment.

Verheij Infra B.V. zal gaan opereren onder de naam AW Verheij Infra. Hierbij zal het huidige management actief blijven binnen de divisie met hetzelfde personeel en haar eigen cultuur. Eigenaar Bert Verheij zal zijn aandelen afstaan aan Ad Wijnhout. AW Groep wordt hierdoor enige aandeelhouder van AW Verheij Infra.

Ontwikkelingsgericht de toekomst in

Verheij Infra B.V., gevestigd te Sliedrecht, is een bedrijf wat 35 jaar garant staat voor betaalbare kwaliteit en een zorgeloos uitvoeringstraject.
Zij is specialist geworden op gebied van wijkreconstructies, waarbij ingewikkelde rioleringen, persleidingen, bruggen en andere betonconstructies veel toegepast worden. Daarnaast heeft zij veel ervaring met zettingsvrije bodemoplossingen, zeer actueel met de dalende Hollandse bodem. De laatste jaren is Verheij Milieu een sterk groeiend onderdeel van Verheij Infra, waarbij complexe saneringsprojecten worden uitgevoerd.
Door een snel veranderend speelveld in het huidige tijdperk heeft Bert Verheij samen met zijn management besloten op zoek te gaan naar een organisatie die vooruitstrevend is en in kan spelen op veranderingen. Zowel op het gebied van de huidige inframarkt als in de organisatie op personeels-, ICT- en duurzaamheidsgebied.

Eigenaar Bert Verheij vertelt: “Wij hebben gezocht naar een bedrijf dat dicht bij onze normen en waarden ligt, zodat ons personeel zich bij de overname thuis zal kunnen voelen. De waarden van AW groep; Aandacht, Ambitie en Anders, zijn waarden waarmee dit zal gaan lukken. Daarnaast is AW Groep een partij die de nieuwe manier van werken in bouwteams al tot een specialisme heeft gemaakt en waar wij veel van kunnen gaan leren.” Het Kenniscentrum van AW Groep zien wij als een waardevolle toevoeging. De klant- en servicegerichtheid en doeners mentaliteit die hoog in het vaandel staan bij AW Groep sluiten erg mooi aan bij onze instelling van meedenken en uitvoeren. Met elkaar kunnen wij die extra stap voor onze klanten gaan zetten en producten gaan bieden die getuigen van groeiende professionaliteit en hoge kwaliteit.

De totaaloplossing in de buitenruimte

Voor AW Groep is de overname een directe uitbreiding van het eigen werkgebied.
AW Groep opereert vooral in de randstad en Noord Holland. Dit is het gebied binnen de lijn van Den Helder, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en langs de kustlijn omhoog richting Den Helder. Verheij Infra is actief tussen Hoek van Holland, Utrecht, Gorinchem en de Drechtsteden en in het Rotterdamse havengebied.
“Naast de uitbreiding van het werkgebied vinden wij in Verheij Infra ook een organisatie met veel expertises op het uitvoeringsvlak. Het is een bedrijf wat nog echt de handen uit de mouwen steekt en de klantverwachtingen waarmaakt door gewoon te doen. Waar vind je deze bedrijven nog? Verheij Infra is voor ons dan ook een bedrijf dat naadloos bij ons aansluit. Als bedrijf waarbij hard werken vanaf de eerste dag van ons bestaan aan de orde is, gaan wij elkaar vinden. Met Frisheid en vertrouwen de toekomst in, dat is wat wij gaan doen”, Aldus Ad Wijnhout.