skip to Main Content

SDG Impactwheel helpt ons met het invullen van de 17 SDG’s

AW Groep heeft een eigen model ontworpen om snel inzichtelijk te maken waar zij van duurzame waarde kan zijn in een project, binnen onze teams in de organisatie of op persoonlijke vlak. Wij noemen het model ‘SDG Impactwheel’. Het helpt ons de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN te implementeren.

Vergroten van positieve impact

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen bestaan uit 17 doelen. Per doel kijken wij waar we de positieve impact kunnen vergroten en de negatieve impact kunnen verkleinen. Het SDG Impactwheel hebben wij al gebruikt bij de ontwikkeling van diverse projecten en ontwerpen, maar helpt ons ook met de implementatie van de SDG’s binnen de organisatie. Zo ziet het SDG Impactwheel van onze machinisten er weer heel anders uit dan die van onze inkoop. Op deze wijze laten we zien dat elke afdeling en elke medewerker binnen het bedrijf van invloed kan zijn op een specifiek doel of meerdere doelen.

Bekijk de infographic

Het SDG Impactwheel is verwerkt in onze nieuwe infographic die helpt om onze visie ten aanzien van de SDG’s uit te leggen. Deze infographic introduceren wij vandaag op SDG Action Day!

Bekijk de infographic >

Een betere wereld maken we samen!

Wij dagen iedereen uit om met de SDG’s aan de slag te gaan! Hebben wij ook u geïnspireerd of wilt u meer informatie? Laat het ons weten en neem contact op met onze collega’s Michelle Wijnhout of Lars Bouwman. Daarnaast staan wij natuurlijk altijd open voor ideeën of reacties.