skip to Main Content

Succesvolle open dag bij AW Mense Groen

2019 was een bijzonder jaar! AW Mense Groen bestond dit jaar 50 jaar. Al een halve eeuw zijn wij een allround groenbedrijf. Gemeenten, provincies, waterschappen, bedrijven, instellingen en particulieren maken graag gebruik van onze expertise om omgevingen te vergroenen. Een bijzonder jubileum waar wij trots op zijn en graag samen wilden vieren. Daarom hebben wij op donderdag 12 december 2019 een speciale open dag georganiseerd. En wat was het een succes! Benieuwd naar een impressie? Neem een kijkje bij de foto’s.

Bekijk de foto’s

Programma met diverse workshop

Na ontvangst namen wij bezoekers mee in ons werkproces en het materieel dat wij gebruiken. Daarnaast vonden er diverse workshop plaats van Copijn, Team SDG en onze ontwikkelgroepen. Daarnaast waren er verschillende bedrijven die zichzelf presenteerden en was er alle gelegenheid om te netwerken. En dat allemaal onder het genot van een hapje & drankje.

Bedankt voor jullie komst!

Wij hebben een prachtige dag had en hebben met elkaar genoten. Wij willen iedereen bedanken die op deze dag belangstelling heeft getoond in AW Mense Groen! Op naar een mooi 2020!