skip to Main Content

Ben jij de creatieve rekenspecialist die ons team komt versterken?

En ben je daarnaast een enthousiaste teamplayer met passie voor de vele aspecten in de infrastructuur? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Jouw profiel als (hoofd)calculator

Als (hoofd) calculator ben jij de spil tussen de afdelingen ontwerp, EMVI, het bouwteam en realisatieteam van AW Groep. Het doel van de functie is om met elkaar te zorgen voor een degelijke en goed doordachte calculatie, die zorgt voor een winnende inschrijving voor allerlei type projecten en contractvormen. Wij schrijven in op projecten op basis van RAW, EMVI, maar ook D&C opgaven op basis van de UAV-GC of in BOUWTEAM.

Ben je een calculator die affiniteit heeft met RAW-bestekken? Of ben je juist een calculator die ook wil ontwerpen en/of mee wil denken in het ontwikkelingstraject? Alle functies en combinaties op het Bedrijfsbureau en ons kenniscentrum zijn mogelijk bij ons!

Functie-eisen

Creatieve rekenspecialist

Enthousiaste teamplayer

Aandacht voor kwaliteit & innovatie

Minimaal 5 jaar werkervaring

Kennis van Civiele Techniek & UAV-contracten

Projecten en activiteiten AW Groep

AW Groep heeft al vele projecten met tal van aspecten in de infrastructuur gerealiseerd. Benieuwd naar deze projecten? Neem een kijkje bij onze projecten en activiteiten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris. Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar Aandacht, Ambitie en Anders centraal staan. AW Groep heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Kom dan werken bij AW Groep! Bij vragen of voor meer informatie kun je bellen en/of appen met Ron de Haas, Teamleider Bedrijfsbureau, 0252-412946 / 06-11941254 of mailen naar rdehaas@awgroep.nl.

Is je interesse gewekt? Dan zijn wij benieuwd wanneer wij je mogen uitnodigen voor een gesprek. Mail ons je motivatiebrief met CV t.a.v. Ingrid Doeswijk, HR-manager of stuur een berichtje via ons contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.