skip to Main Content

Meewerkend voorman betontimmerman

Bij AW Groep timmeren wij aan de weg. Door onze groei en voortdurende professionaliseringsstappen zijn wij nu op zoek naar professionele betontimmerlieden. Onze beton- en houtbouw gaat naar een hoger plan getild worden en daarbij hebben wij jou nodig!

Ben jij…

De ervaren betontimmerman die behalve ruime kennis van het vak ook weet hoe je een ploeg aan moet sturen? En heb je zin om te werken bij een organisatie die op een dynamische wijze vooruitstrevend is?

Werkzaamheden

  • Coördineren en mede uitvoering geven aan opdrachten op het gebied van betontimmerwerk. Denk hierbij aan alle typen betonwerken, zoals grondkerende constructies, fundaties, kelders, duikers, bruggen, vloeistofdichte vloeren, deksloven en parkeergarages. De werkzaamheden kunnen zowel buiten op onze civiele projecten voorkomen alsook in onze timmerwerkplaats of gebouwen.
  • Bewaken van de voortgang en uitvoering;
  • Bespreken van de organisatorische en personele kwesties met de uitvoerder;
  • Afstemmen met opdrachtgevers over uitvoeringstijdstippen en momenten van mogelijk overlast.
  • Bestellen, reserveren/afroepen of inhuren van machines/materieel en andere benodigde materialen en toezien op tijdige aanvoer/-aanlevering op de plaats van bestemming;
  • Naleven van en toezien op de naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

Functie-eisen

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en je hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van collega’s. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent in het bezit van een rijbewijs B en het certificaat Basisveiligheid VCA.

Ons aanbod

Wij bieden je een fijne, informele werkplek binnen een echt familiebedrijf met ongeveer 200 werknemers waar je persoonlijk gekend wordt. Gedreven door passie en liefde voor mensen en infrastructuur bouwt AW Groep aan een leefbare samenleving waarin iedereen mee mag doen. Wij willen van betekenis zijn en elke dag de wereld een stukje mooier en blijer maken. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij in je kracht staat en dat jij met passie jouw werk uit kan voeren. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou dan ook volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Interesse?

Is je interesse gewekt om te komen werken bij AW Groep? Meld je dan aan bij team MCO (Mens, Cultuur & Organisatie) voor een vrijblijvend gesprek via 0252-412946 of stuur je reactie per mail: teammco@awgroep.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ronald Borst, op telefoonnummer 06-53599610.