skip to Main Content

Projectleider Infra & GWW

Jouw profiel

Je bent die ervaren Projectleider Infra & GWW die van offerte tot oplevering de verantwoordelijkheid draagt voor diverse projecten variërend tussen €500.000,- en €4.000.000,-. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden kun jij op een juiste wijze contacten onderhouden en weet je anderen te motiveren en te enthousiasmeren. Je bent een sterke en stabiele persoonlijkheid, die met gebruikmaking van je talenten het verschil weet te maken. Maar bovenal wil je onderdeel uitmaken van een echt familiebedrijf met ongeveer 200 werknemers waar je persoonlijk gekend wordt.

Werkzaamheden

  • Sturing geven aan projectteams;
  • Het plannen en coördineren van efficiënte en effectieve inzet van personeel en productiemiddelen op de projecten;
  • Zorg dragen voor de naleving van kwaliteit, arbo en milieu;
  • Eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers;
  • Financieel en technisch eindverantwoordelijk voor de projecten.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo/hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de infra/gww.
  • Kennis van en ervaring met projectmatig werken.
  • Ondernemend en een overtuigende teamspeler.
  • Uitstekend kunnen plannen en organiseren.

Wie zijn wij?

AW Groep is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, inrichten en onderhouden van infrastructuur en groen. Wij ondernemen met lef en aandacht voor de mens. Een no-nonsens familiebedrijf met focus op kwaliteit en tevredenheid. Steeds inspelen op uitdagingen met creatieve en verrassende oplossingen.

Wat bieden wij jou?

Gedreven door passie en liefde voor mensen en infrastructuur bouwt AW Groep aan een leefbare samenleving waarin iedereen mee mag doen. Wij willen van betekenis zijn en elke dag de wereld een stukje mooier en blijer maken. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij in je kracht staat en dat jij met passie jouw werk uit kan voeren. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou dan ook volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Interesse?

Is je interesse gewekt om te komen werken bij AW Groep? Meld je dan bij team MCO (Mens, Cultuur & Organisatie) aan voor een vrijblijvend gesprek via 0252-412946 of per mail: TeamMCO@awgroep.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze projectleiders, Tino Geerlings, op telefoonnummer 06-29620902. Zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.