skip to Main Content

Vacature Voorman Onderhoud Groen

Heb jij passie voor groen en het begeleiden van collega’s en vind je het heerlijk om met je hoofd in de wind en met de voeten in de ‘klei’ te werken? Dan is AW Groep op zoek naar jou! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Voorman Onderhoud Groen.

Over AW Groep

Vanuit een passie voor mens & techniek is AW Groep expert in het gehele spectrum van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, saneringen, groenwerken en levering van grondstoffen. Ook willen wij graag betekenisvol zijn door een bijdrage te leveren aan de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Onze kernwaarden Aandacht, Ambitie, Anders geven wij richting aan de manier van denken en werken. Onze mensen denken in mogelijkheden en helpen de klant bij het realiseren van zijn ambities. Met deze kernwaarden op de voorgrond, zetten wij ons in om elke dag een beetje beter te worden op onze weg in de wereld.

Als Voorman Onderhoud Groen kom je te werken bij AW Mense Groen, een onderdeel van AW Groep. AW Mense Groen is de groen- en bomenspecialist in West-Nederland. Vanuit onze eigen locatie in Heemstede werken wij met ruim 40 collega’s aan een breed scala groenprojecten voor instellingen, bedrijven en particulieren. Met de inzet van ons eigen materieel realiseren en onderhouden onze boom- en groenspecialisten stedelijk groen en is het team ook regelmatig te vinden op de vele historische landgoederen en natuurterreinen.

Jouw profiel

Jouw hart gaat sneller kloppen van het coördineren en mede uitvoeren van projecten in het onderhoud van gemeentelijk groen, landschapselementen, sport- en recreatieterreinen, tuinen van particulieren, bedrijven en instellingen. Je weet samen met je collega’s de werkzaamheden binnen de gestelde kwaliteit, tijd en budget te realiseren en de klantverwachting te overtreffen.

Belangrijkste werkzaamheden

Samen met collega’s ga je dagelijks op pad. Onze klanten zijn zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Dit betekent veel afwisseling in het onderhouden van (dak)tuinen, parken, landschapselementen en sport- en recreatieterreinen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Coördineren en mede uitvoering geven aan opdrachten op het gebied van onderhoud van tuinen/groenvoorzieningen bij particulieren, gemeenten, bedrijven en instellingen, landschapselementen en sport- en recreatieterreinen.
 • Bewaken van de voortgang en uitvoering.
 • Bespreken van organisatorische en personele kwesties met de uitvoerder.
 • Afstemmen met opdrachtgevers over uitvoeringstijdstippen, momenten van mogelijke overlast.
 • Bestellen, reserveren/afroepen of inhuren van machines/materieel, plantmateriaal en andere benodigde materialen en toezien op tijdige aanvoer/- aanlevering op de plaats van bestemming.
 • Naleven van en toezien op de naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

Functie-eisen

 • Mbo 3 werk- en denkniveau en een afgeronde beroepsopleiding in het groen
 • Werkervaring in het groen en kennis van machines en gereedschappen
 • Ervaring met het aansturen en begeleiden van collega’s
 • In het bezit van een B(E)-rijbewijs
 • In het bezit van minimaal VCA Basis of ambitie om dit te verkrijgen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van werk en materieel
 • Flexibele werkhouding, collegiaal, sociaalvaardig en klantgericht
 • Passie voor het groenvak

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een gerenommeerde organisatie waar Aandacht, Ambitie en Anders centraal staan. AW Groep is een sociaal betrokken werkgever waar voldoende ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris (CAO Hoveniersbedrijven in Nederland).

Interesse?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv naar ons door te mailen naar teammco@awgroep.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Gerrit van Engelenburg via awmensegroen@awgroep.nl of bel 023 – 584 80 41.

Zolang de vacature op onze website staat, kun je reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.