skip to Main Content

Van kale vlakte naar flora en fauna in volle bloei, JIJ maakt het!

AW Groep zoekt voor AW Mense Groen B.V. in Heemstede een VAKMAN (of VROUW) in GROENAANLEG!

Wie ben jij?

Als gepassioneerd buitenmens is geen groene uitdaging jouw te gek. Van het aanleggen van de groenvoorziening in een speeltuin tot het aanleggen van een nationaal park. Samen met jouw collega’s maak jij van ieder project een pareltje. Tijdens het werken draag jij bij aan het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) door het naleven van jouw verantwoordelijkheid tot duurzaam en verantwoord te werk te gaan. Op deze manier maak jij de wereld een stukje groener.

Wat bieden wij jou?

Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de kans om je passie tot het vak naar een ander niveau te tillen door je hier in te ontwikkelen. Ook bieden wij een interessante, afwisselende baan en kom je te werken in een gerenommeerde organisatie waar Aandacht, Ambitie en Anders centraal staan.

Jouw voornaamste werkzaamheden:

  • Het aanleggen van openbare groenvoorzieningen.
  • Het aanleggen van vegetatie daken.
  • Het aanleggen van tuinen.

Jij beschikt over:

  • Enige ervaring in een soortgelijke functie.
  • Een B rijbewijs.

Benieuwd naar Projecten en activiteiten van  AW Groep?

AW Groep heeft al vele projecten met tal van aspecten gerealiseerd, voor voorbeelden zie de link naar “AW Groep Projecten” en “AW Groep Activiteiten”.

Interesse?

Twijfel dan niet! En Kom werken bij AW Groep. Mail ons je motivatiebrief met CV naar aoldenhage@awgroep.nl.

Als je nog vragen hebt over de functie kun je bellen met Albert Oldenhage: 023 – 58 48 041. Zolang de vacature op onze website staat kun je reageren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.