skip to Main Content

Word jij de innovatieve engineer die kleur geeft aan het kenniscentrum van AW Groep?

AW Groep biedt jou als ENGINEER de uitdaging om vorm te geven aan het kenniscentrum, in een organisatie die zich inzet voor duurzaam en verantwoord ondernemen met als doel: het realiseren van duurzame civiele projecten waarbij de klant en het milieu centraal staan.

Aandacht

Onze aandacht gaat uit naar duurzaamheid en innovatie. Ben jij de ontwerper met de technische blik in het ontwikkelingstraject, een enthousiaste teamspeler, met minimaal 7 jaar kennis & ervaring en heb je affiniteit met de contracten RAW, UAV-GC en D&C?

Ambitie

Naast de ambitie om duurzame projecten te maken, zet AW Groep zich in voor jouw ambities. Zo krijg jij binnen het kenniscentrum van AW Groep volop de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Anders

AW Groep vindt het belangrijk om de wensen van haar klanten, omgeving en werknemers in acht te houden. De SDG’s helpen ons telkens weer bij de vraag; hoe wij onze positieve impact kunnen vergroten en de negatieve impact kunnen verkleinen.

Beschik jij over:

Engineer

Twijfel niet!

En kom werken bij AW Groep, het bedrijf dat Aandacht heeft voor jouw Ambitie om het Anders te kunnen doen!

Interesse en vragen? Maak alvast kennis met jouw toekomstige teamleider Ron de Haas 06-11 94 12 54. Wil je toch liever contact zoeken per e-mail? Dat kan! Mailen mag naar TeamMCO@awgroep.nl.

Zolang de vacature op onze website staat kun je reageren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.