skip to Main Content

Workshop InfraTech: Past Performance Prestatiemeten. Bent u erbij?

InfraTech… hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Dit keer net even anders dan andere jaren. Tijdens de workshop Past Performance Prestatiemeten van CROW op donderdag 17 januari 2019 vertelt onze collega Jarno samen met gemeente Haarlemmermeer alles over het gebruik van Past Performance om te leren hoe we de samenwerking kunnen blijven optimaliseren. Benieuwd hoe wij dit doen? Kom morgen naar de workshop! We starten om 10:00 uur.

Organisatie en voordelen

Wat was de verwachting van gemeente Haarlemmermeer toen ze hieraan begonnen? Wat wilden ze bereiken? Wat is hun ervaring? Hebben ze bereikt wat ze wilden bereiken? Dat is in het kort wat er aan de orde komt tijdens de workshop op de InfraTech. Uiteraard geeft de gemeente daarbij ook aan wat er allemaal nodig is om dit systeem in te voeren. Zowel de organisatie van Past Performance als de voordelen die het oplevert komen voorbij.

Volwassen systematiek

Voor een aannemer kan het in eerste instantie een beetje eng zijn als ze horen dat er met Past Performance wordt gewerkt tijdens een project. Ondertussen zien we dat steeds meer aannemers aangeven er veel van te leren en de samenwerking zien verbeteren. De systematiek is volwassen geworden en kan door aannemers als etalage worden gebruikt richting andere opdrachtgevers. Jarno vertelt u graag meer over onze ervaringen.

Zien wij u donderdag 17 januari op de InfraTech?

 

Lees meer over de InfraTech…