skip to Main Content

Zweten & Eten: een dag voor iedereen

Zondag 23 juni vindt de derde editie van ‘Zweten en Eten’ plaats! Een evenement dat bestaat uit een sportieve Run-Bike-Run gecombineerd met een gezellig FoodTruck festival. Wij doen mee, u ook?

Op ieder niveau een uitdaging

‘Zweten & Eten’ is een evenement dat fantastisch aansluit bij ons vitaliteitsplan. Tijdens het evenement kunt u meedoen aan de Run-Bike-Run: een wedstrijd in estafettevorm. Daarbij is er keuze uit verschillende afstanden, die op ieder niveau een uitdaging bieden. De start, wissels en finish zijn op de centrale locatie van het FoodTruck festival, waarvandaan iedereen ook tijdens de prestatie te zien en aan te moedigen zijn.

Muziek en catering

Op het terrein bij de entree van Keukenhof komen circa 10 verschillende foodtrucks met uiteenlopende specialiteiten. De gehele dag is er muziek & catering aanwezig. Een mooie gelegenheid voor jullie als sporters om samen met de supporters, familie en verder iedereen in een gezellige sfeer de middag door te brengen. Het FoodTruck festival is vrij en gratis toegankelijk. Ook voor kinderen is er voldoende te doen zoals een brosports kidsrun, stoepkrijtwedstrijd en een kinderplein waar kinderen o.a. lekker los kunnen gaan op een springkussen.

Jeugd Sport- & Cultuurfonds Lisse

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotary Club Lisse-Bollenstreek i.s.m. Rotaract Bollenstreek. Zweten & Eten steunt het goede doel “Jeugd Sport- en Cultuurfonds Lisse”. Dit fonds helpt kinderen uit minder financieel krachtige gezinnen bijv. een zwemdiploma halen of geeft ze de mogelijkheid om lid te worden van een sportvereniging of deel te nemen aan muziekles. Eerder organiseerde de Rotary Club het Dance evenement Sandro’s Kitchen.

De opbrengsten van de Run-Bike-Run en het FoodTruck Festival gaan in hun geheel naar het goede doel.

Ruim 400 sporters

Naar verwachting zullen zo’n 400 sporters meedoen en komen er ruim 1.500 bezoekers langs om de sporters aan te moedigen. Een mooie gelegenheid om uw familie en gasten uit te nodigen.

Wanneer?       23 juni 2019
Hoelaat?          12:00 uur – 19:00 uur
Waar?              Terrein bij de entree van Keukenhof (Stationsweg 166A)
Wie?                Iedereen
Kosten?           Gratis entree

Doet u ook gezellig mee met ons AW team? Meld u aan!

Teams bestaande uit drie deelnemers, kunnen zoals eerder gezegd meedoen aan verschillende afstanden, te weten:

Afstand 1 (FUN RUN)            5 km lopen | 20 km fietsen | 2,5 km lopen
Afstand 2 (SPORT RUN)        10 km lopen | 40 km fietsen | 5 km lopen

Kunt u op voorhand al een team van drie personen bij elkaar krijgen? Geef dit dan aan bij uw aanmelding in combinatie met de voorgenomen afstand waar u voor wilt strijden! Aanmelden voor dit evenement kan door contact op te nemen met Tino Geerlings of een e-mail te sturen naar: tgeerlings@awgroep.nl.