skip to Main Content

Aanleg en onderhoud van sportvelden

AW Groep beschikt over de kennis, expertise en middelen om sportvelden volgens de normen van ISA Sport aan te leggen. De omvang van het werk maakt niet uit: wij leggen voor u het ideale sportveld of recreatieterrein aan. AW Groep besteedt zorgvuldig aandacht aan alle specifieke technische eigenschappen en zorgt voor hoogwaardige kwaliteit zodat een veld intensief gebruikt kan worden. Wij leggen niet alleen mooie sportvelden aan, maar kunnen ze ook onderhouden en zorgen dat uw sportveld in optimale conditie blijft.

Handbalvelden met NOC*NSF keurmerk

In 2016 hebben we in Den Haag twee handbalvelden aangelegd onder keur van ISA Sport en conform de normen en eisen van NOC*NSF. Werken met aandacht, nauwkeurigheid en extra controleren zijn dan heel belangrijk. Net als de gemeente Den Haag kunt u ervan op aan dat u perfecte speelvelden van hoogwaardige kwaliteit met een optimale bespeelbaarheid krijgt.

Niet-alledaagse klus voor de Pioniers

Twee jaar geleden heeft AW Vessies Infra de nieuwe honkbalvelden voor de Pioniers in Hoofddorp opgeleverd. Een uniek project omdat we bij de aanleg ook rekening moesten houden met de extra regels die de Amerikaanse honkbalbond hanteert. Overleg, afstemming, anders denken en een gedegen aanpak waren sleutelwoorden bij dit project. Inmiddels liggen er 6 topvelden waarop we trots zijn: een professioneel honkbalcomplex waar niet alleen de Pioniers hun wedstrijden spelen, maar dat ook het oefenterrein is voor het Nederlandse honkbalteam. Nog altijd zijn we nauw bij de honkbalvelden betrokken: samen met een vaste onderhoudsman uit Amerika nemen wij het onderhoud voor onze rekening. Na elke wedstrijd verzorgen wij het gras, werken we de kanten bij en vullen we de gaten die in het gravel zijn ontstaan.