Project:

Aan de slag voor Keukenhof

Het spreekt voor zich dat op deze locatie met extra zorg met de bomen moet worden omgegaan. Voor het zorgvuldig verwijderen van bomen kiest Keukenhof voor AW Groen & Natuur.

Aan de slag voor Keukenhof

Al jarenlang werkt AW Groen & Natuur op het landgoed en op het tentoonstellingsterrein van de Keukenhof in Lisse. Het spreekt voor zich dat op deze locatie met extra zorg met de bomen moet worden omgegaan. Voor het zorgvuldig verwijderen van bomen kiest Keukenhof voor AW Groen & Natuur. Wij zijn er trots op om voor deze opdrachtgever te werken.

Ontwikkelingsruimte

AW Groen & Natuur heeft in opdracht van Keukenhof diverse populieren uit de bosrand en windsingel verwijderd om de blijvende bomen voldoende ontwikkelingsruimte te geven.

Populieren kap in Keukenhof

In het gebied van de Keukenhof staan verschillende populieren. De populieren zijn destijds aangeplant als ‘wijkers’. Dit betekent dat de bomen na een aantal jaar weer tussen de andere bomen moeten worden uitgehaald om de ‘blijvers’ voldoende ontwikkelingsruimte te bieden. Door de grootte en dichtheid van de populieren, kreeg de onderbegroeiing geen licht meer. De reden dat AW Groen & Natuur zorgvuldig aan de slag is gegaan.

Opdrachtgever
Keukenhof