City Logistics Innovation Campus badhoevedorp

Project:

Clic Badhoevendorp

In opdracht van Intospace maakt AW Groep het terrein voor 'City Logistics Innovation Campus' bouwrijp

Op het bedrijventerrein Lijndenhof, in het hart van de Metropoolregio Amsterdam wordt ‘City Logistics Innovation Campus’ (CLIC) een unieke locatie met ruim 120.000 m2 aan bedrijfsruimte en alle mogelijke faciliteiten ontwikkeld. Met slimme energievoorzieningen, aangename en uitnodigende werkomgeving, geavanceerde data-infrastructuur en duurzame ontwerp zorgt CLIC ervoor dat partijen in de stadslogistiek zowel de uitdagingen van vandaag als die van de toekomst aankunnen. In opdracht van Intospace maakt AW Groep het terrein van CLIC bouwrijp.

City Logistics Innovation Campus Badhoevedorp

Voor de voorbelasting is er 30.000 kuub zand nodig. Op het naastgelegen project is er zand over, wat wij kunnen gebruiken voor de voorbelasting. Nadat alle randvoorwaarden op milieutechnisch, civieltechnisch en fiscaal gebied zijn uitgezocht, is de gemeente Haarlemmermeer naast opdrachtgever ook leverancier voor ons geworden.

City Logistics Innovation Campus Badhoevedorp

Duurzaam werken

Deze samenwerking tussen de gemeente en AW Groep scheelt dat ongeveer 1000 vrachtwagens die heen en weer moeten rijden naar een stortlocatie in het zuiden van de polder, grofweg een rondje van Hoofddorp naar Madrid. Een efficiënte en duurzame manier van werken dus. En dat is waar AW Groep en de gemeente Haarlemmermeer voor staan.

Opdrachtgever: Intospace