Project: Nieuwbouwproject ’t Nieuwe Havenkwartier Lisse

Project:

Nieuwbouwproject ’t Nieuwe Havenkwartier Lisse

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Lisse, wordt nieuwbouwproject ’t Nieuwe Havenkwartier gerealiseerd. Op het voormalige HOBAHO-terrein worden 44 woningen en 21 appartementen gerealiseerd.

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Lisse, wordt nieuwbouwproject ’t Nieuwe Havenkwartier gerealiseerd. Op het voormalige HOBAHO-terrein worden 44 woningen en 21 appartementen gerealiseerd. In de eerste fase maakt AW Infrabouw het gebied bouwrijp.

Realisatie extra HWA overstortleiding

Wij zijn buiten het ontwikkelgebied begonnen met het realiseren van een extra HWA overstortleiding. Vervolgens wordt het nieuwe HWA en DWA aangelegd en wordt er een separaat drainagesysteem aangelegd om de grondwaterstand binnen de projectgrenzen te reguleren. Daarnaast gaan wij de bouwwegen aanleggen en gaan Nutsbedrijven de hoofdleidingen realiseren. In het 4e kwartaal van 2018 begint de bouw van de woningen. Aansluitend zullen wij het gebied woonrijp maken en definitief inrichten.

’t Nieuwe Havenkwartier

’t Nieuwe Havenkwartier is het gebied van de vroegere bloembollenveiling van Lisse. Dit gebied zal de komende jaren een complete metamorfose ondergaan. Van bedrijventerrein naar een gezellige buurt met diverse woningen. Meer informatie over het project vindt u op: www.nieuwe-havenkwartier.nl

Opdrachtgever
Centrum Plan Lisse