Project: Herinrichten Pastoor Kannelaan

Project:

Herinrichten Pastoor Kannelaan

De Pastoor Kannelaan is een 550 meter lange weg in Wilnis, een dorp in de gemeente De Ronde Venen. De pastoor Kannelaan is door AW groep geheel opnieuw ingericht.

Allereerst is de oude fundering van hoogovenslakken verwijderd en vervangen door een licht ophoogmateriaal van Yalibims. Bovenop de nieuwe fundering zijn vier lagen nieuw asfalt aangebracht. De trottoirs zijn voorzien van nieuwe bestrating. De watergang, die naast de Pastoor Kannelaan ligt, heeft een 50 meter lange houten damwand gekregen. Daarnaast is de gehele riolering van de Pastoor Kannelaan vervangen door een nieuw rioolsysteeem. Tijdens de uitvoering van het project stond bereikbaarheid hoog in het vaandel omdat iedere bewoner zijn of haar huis aan het einde van de dag moest kunnen bereiken. De werkzaamheden zijn daarom goed doordacht voordat ze werden uitgevoerd.

Feestelijke opening

Uiteindelijk heeft AW Groep de oplevering van het project samen met de inwoners feestelijk gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Het was de ideale gelegenheid voor de kinderen om op de net geasfalteerde weg te fietsen of te skeeleren.

Opdrachtgever
Gemeente de Ronde Venen