Joeri #wordAWer

“Kom een keer een dagje meelopen, dan kan je de sfeer proeven.”

Hi, wie ben je?
Ik ben Joeri Albers, projectleider en bijna 15 jaar werkzaam bij AW Groep.

Wat vind je leuk aan jouw werk?
Afwisseling, diversiteit en het werken in diverse projectteams met verschillende mensen. Dat is eigenlijk wel het leukste. Ik ben 15 jaar geleden binnengekomen als werkvoorbereider en vanuit die rol doorgegroeid naar projectleider.

Waarom AW Groep?
Destijds heette het nog Wijnhout, een leuk bedrijf en ik kende wat mensen die er werkte en zodoende ben ik binnen gekomen.

Word AWer Joeri Albers projectleider AW Groep

Wat zijn jouw ambities?
Zelf heb ik niet de ambitie om nog verder door te groeien, ik heb mooie stappen mogen maken en de geboden kansen aangegrepen. Wat ik nu doe vind ik leuk en dat zie ik mij de komende jaren ook nog wel doen!

Wat is AW’er zijn?
AW’er zijn, ja dat is het familiegevoel. Je staat voor elkaar klaar als het nodig is. Je bent geen nummertje. We maken ook onwijs veel grappen, lol op de werkvloer, daar heb ik honderden voorbeelden van. Daar zou je eigenlijk eens een dag voor mee moeten lopen om de sfeer te proeven.

Voor welke collega’s heb je de meeste bewondering?
Onze grondwerkers. Een mooi beroep waarin je hele mooie dingen maakt. Soms onder bizarre omstandigheden waarbij je moet denken aan kou, regen, felle zon. Ze staan door weer en wind klaar en je hoort ze eigenlijk nooit klagen! Dat is iets wat ik zelf ook mooi zou vinden.

Bekijk het interview met Joeri

Werken bij AW Groep