Natalie #wordAWer

“...onderdeel uitmaken van een mooi familiebedrijf waar iedereen de kans krijgt"

Hi Natalie, vertel eens wat over jou en AW Groep

Hoi, ik ben Natalie en ik werk nu 4 jaar bij AW Groep. Ik ben onderdeel van Team MCO, MCO staat voor Mens, Cultuur en Organisatie. Dit is wat je in een ander bedrijf de HR afdeling zou noemen! Wat ik echt fijn vind aan mijn werk is de afwisseling en de grote diversiteit aan mensen binnen de organisatie. Dat maakt het gewoon heel leuk, afwisselend en uitdagend. Werken bij AW is voor mij onderdeel uitmaken van een mooi familiebedrijf waar iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen en te doen waar hij/zij goed in is. Zelf kwam ik in eerste instantie binnen in de functie van management assistent in plaats van MCO. Wel heb ik een opleiding in HR gehad en na verloop van tijd kwam er functie vrij op de MCO afdeling en toen heb ik de kans gekregen en de ruimte om mijzelf hierin verder te ontwikkelen. Niet alleen in mijn geval is dit zo gegaan, je ziet het door de hele organisatie gebeuren. Mensen komen binnen als stagiair en groeien door naar uitvoerder.

Werken bij AW Groep

Waarin wil je groeien?
Ik heb met ontzettend veel mensen te maken in mijn werk en vanuit mijn rol kan ik zeker nog groeien in het nog beter luisteren naar mensen, nog beter proberen aan te voelen wat er speelt en mensen te helpen nog meer uit zicht zelf te halen. Daar wil ik mij nog steeds in ontwikkelen. Het ontwikkelen is vallen en opstaan, dat spreken we ook uit bij AW; ‘mensen mogen fouten maken’. Want alleen daar leer je van. AW Groep is er voor iedereen. Iedereen wordt uitgenodigd om bij AW te werken.

Waar ben je trots op?
Ik word blij als mensen zeggen: ‘Dank je wel dat je mij zo goed geholpen hebt’. Ik denk dat dat één van mijn belangrijkste taken is binnen de organisatie, er zijn voor de mensen die het nodig hebben. Bijvoorbeeld door de collega’s met ziekteverzuim stap voor stap te helpen re-integreren. Het is kenmerkend voor AW Groep dat mensen heel graag willen werken en eigenlijk niet ziek willen zijn. Dat is heel mooi maar soms moet je ze een beetje afremmen om op langere termijn duurzaam inzetbaar te zijn. Dan hoor je wel, dank je wel dat je me daarbij begeleidt en helpt.

Wat is het AW Gevoel?
Toen ik hier de eerste keer binnen kwam en zat te wachten op mijn sollicitatie gesprek voelde het eigenlijk al als thuiskomen. In mijn rol doe ik nu veel sollicitatiegesprekken en krijg ik dat ook weer terug van nieuwe collega’s. Dat is dan denk ik het AW gevoel, het thuis voelen in het grotere geheel.

Bekijk het interview met Natalie

Werken bij AW Groep