Feestelijke Afsluiting van de Herinrichting van Hoornesplein

Met de symbolische aanplanting van een boom, in samenwerking met Jacco Knape (wethouder), Robert Kraan (winkeliersvereniging) en onze projectleider Joeri Albers hebben we met trots de voltooiing van de werkzaamheden aan het Hoornesplein gevierd. Deze toevoeging markeert niet alleen het einde van de bouwfase maar ook het begin van een prachtige, toegankelijke plek die dient als ingang naar een van onze toekomstbestendige winkelcentra.

Samen met ondernemers, bewoners, de Wijkraad en toegewijde medewerkers van de Gemeente Katwijk hebben we op een gezellige manier stilgestaan bij deze opening. Het was een moment van samenkomen en waardering voor de inspanningen die zijn geleverd om het Hoornesplein te transformeren tot een aantrekkelijke omgeving.

Dank aan allen die hebben bijgedragen aan het vernieuwde Hoornesplein - een aantrekkelijke, functionele, en duurzame plek voor onze gemeenschap.

We kijken vol verwachting uit naar de toekomst van het vernieuwde Hoornesplein, we zijn ervan overtuigd dat deze vernieuwing bijdraagt aan de levendigheid en het welzijn van het winkelcentrum.